Беройци ги наказаха с дузпа достойна да се нарече "левскарка", но ако това е оптималния състав на австрийците още имам надежда за изненадващо продължаване, а Левски постигнаха добър резултат, така че само от тях зависи да продължат!
Ами както каза то ЦСКА са в следващия кръг,Левски са там само с единия крак,но не може да сме много сигурни,защото са царе на издънките;Литекс не са по-различни,видяхме миналата година,още помня "шамара" от БАТЕ,така че там шансовете са около 30-40%;Берое са ми много симпатични,ако бяха взели едно 1-0 в БГ,щях да имам надежда,че ще се класират,но сега шансовете им са малки,но поне ще се предствят достойно,те вече го направиха де-шансове,около 5-10%webmaster wrote:Смятам, че за ЦСКА е ясна работатаАз бях на стадиона в Ловеч и се надявам да продължат, защото със сигурност не са по-слаби от словаците, а и стадиончето им ново и публика бяха събрали...
Беройци ги наказаха с дузпа достойна да се нарече "левскарка", но ако това е оптималния състав на австрийците още имам надежда за изненадващо продължаване, а Левски постигнаха добър резултат, така че само от тях зависи да продължат!
За жалост беше прав,как ме е яд на тия Литекс,все се натискат и нищо на края,все с едно и също нищо не става,простациnikige wrote:Имам кофти предчувствия, че Литекс ще се издънят...Дано да не съм прав, че от догодина коефициентът на България пада катастрофално!!!
В Спартак едва ли,понеже сме на нивото на Литекс като фенска маса,но виж в Ботев трябваше още едно време,а иначе реално няма да стане нито едното,защото бизнеса му е котиран в ония край и там си пере и паричките.liverpoolfc wrote:И мен ме е яд за Литекс!
Няма ли Гриша Ганчев най-накрая да се откаже от тези каръци и да инвестира в Спартак примерно![]()
Е така е,ама не забравяй какви са реалностите, засега това са ни само много неизпълними мечти,но кой знае,може утре някой шейх да ни купи.....liverpoolfc wrote:ХАхахафенска маса!
Ти ходил ли си на мач на Литекс, ама преди няколко години? Вече бяха ставали няколко пъти шампиони, а имаха буквално 15 човека агитка. А околните викаха "сядай долу бе", "стига вика" и люпеха семки (както и досега де). Та съм сигурен, че в Пловдив, който и отбор да стане 3 пъти шампион за 10 години спокойно ще пълни 8000 стадион. А дано и да го доживеем за Спартак!