Търсим сътрудници на сайта

Дискусия за официалния сайт на Спартак (http://www.spartakpd.info)
Аватар
admin
Site Admin
Мнения: 26
Регистриран на: 25 Юли 2010, 23:36
skype: tggetsby
Facebook ID: 1247590643
Местоположение: Sofia
Обратна връзка:

Търсим сътрудници на сайта

Мнение от admin »

Вчера пуснахме анкета на сайта, колко често ходите на мачовете на Спартак.
За съжаление резултатите, не са много весели, но пък не учудват никого.
Пускам тази тема, защото имаме няколко отговори и в графите "поне половината" и "всяко домакинство". Много ни се иска да се свържем с тези хора, така че да може да пускаме актуални новини/резултати, особено по време на мачовете в реално време.
Моля ако някой можe и иска да помага с тази задача да се свърже с мен или на spartakpd.info@gmail.com или на телефона ми 0899243729. След това ще се уговорим как да процедираме.
vanko_80
Мнения: 31
Регистриран на: 29 Мар 2013, 19:05
skype: vanko_801
Facebook ID: 0

Re: Търсим сътрудници на сайта

Мнение от vanko_80 »

аз сам спрял да ходя от както ни изкараха от групата и докато е този президент няма и да отида на мач
gladiator
Мнения: 61
Регистриран на: 15 Сеп 2010, 11:47

Re: Търсим сътрудници на сайта

Мнение от gladiator »

Дайте да организираме среща, но не само да отидем 3-4 човека, нека повече хора да присъстват. Не се ли организираме ние феновете, нищо няма да стане. Тези които са тук във форума да си пишем постояно и да сме във връзка, да се организираме за една дата през този месец и по скоро, а който може да докара и други привърженици, които не ползват форума и не са наясно с тези събития. Дайте по сериозно да действаме,казваме една дата за събота или неделя на нашия стадоин и се събираме. Няма какво да се занимаваме с прогнози дали ще бием Верея или не. Това са пълни глупости, тук трябват реални действия,работещ фенклуб, да излеземе пред спортнато общественост с декларация, да видят че все пак мърдаме,че ни има!!!!!!!! Това са важните неща. Администратора на сайта да се събуди!!!!!!!!!!!!!!!!! Да се организират срещи с ръководството, с медиите, така се получават нещата, но те зависят най вече от това до колко ние феновете сме организирани.Време е за реални действия. Чакам предложения за дати за среща и час, моето е за 12.10. 2013г., 10:30ч. ст. Тодор Диев!
Публикувай отговор