Страница 1 от 1

Търсим сътрудници на сайта

Публикувано на: 05 Апр 2013, 13:52
от admin
Вчера пуснахме анкета на сайта, колко често ходите на мачовете на Спартак.
За съжаление резултатите, не са много весели, но пък не учудват никого.
Пускам тази тема, защото имаме няколко отговори и в графите "поне половината" и "всяко домакинство". Много ни се иска да се свържем с тези хора, така че да може да пускаме актуални новини/резултати, особено по време на мачовете в реално време.
Моля ако някой можe и иска да помага с тази задача да се свърже с мен или на spartakpd.info@gmail.com или на телефона ми 0899243729. След това ще се уговорим как да процедираме.

Re: Търсим сътрудници на сайта

Публикувано на: 17 Апр 2013, 11:01
от vanko_80
аз сам спрял да ходя от както ни изкараха от групата и докато е този президент няма и да отида на мач

Re: Търсим сътрудници на сайта

Публикувано на: 02 Окт 2013, 13:53
от gladiator
Дайте да организираме среща, но не само да отидем 3-4 човека, нека повече хора да присъстват. Не се ли организираме ние феновете, нищо няма да стане. Тези които са тук във форума да си пишем постояно и да сме във връзка, да се организираме за една дата през този месец и по скоро, а който може да докара и други привърженици, които не ползват форума и не са наясно с тези събития. Дайте по сериозно да действаме,казваме една дата за събота или неделя на нашия стадоин и се събираме. Няма какво да се занимаваме с прогнози дали ще бием Верея или не. Това са пълни глупости, тук трябват реални действия,работещ фенклуб, да излеземе пред спортнато общественост с декларация, да видят че все пак мърдаме,че ни има!!!!!!!! Това са важните неща. Администратора на сайта да се събуди!!!!!!!!!!!!!!!!! Да се организират срещи с ръководството, с медиите, така се получават нещата, но те зависят най вече от това до колко ние феновете сме организирани.Време е за реални действия. Чакам предложения за дати за среща и час, моето е за 12.10. 2013г., 10:30ч. ст. Тодор Диев!