1-ви кръг Несебър-Спартак ПД
- spartaka
- Facebook ID: 100000461407265
- Обратна връзка:
1-ви кръг Несебър-Спартак ПД
Дано нашите вземат добър резултат и точково съотношение,от един от добрите отбори в лигата,ще стискаме палци и пак повтарям,АМБИЦИИ,успех
Спартак Пловдив - великите и единствени гладиатори на България!
- liverpoolfc
Re: 1-ви кръг Несебър-Спартак ПД
Жалко, че няма да съм на морето по това време иначе с удолоствие бих се отбил
Преди няколко години помня, че ходих на ст. Лазур по тази линия даже напът ме "глобиха" за превишена скорост!
Преди няколко години помня, че ходих на ст. Лазур по тази линия даже напът ме "глобиха" за превишена скорост!
- spartaka
- Обратна връзка:
Браво пич,евала,така трябва,да се посещава,когато можеliverpoolfc написа:Жалко, че няма да съм на морето по това време иначе с удолоствие бих се отбил
- liverpoolfc
Супер победа на старта И то срещо традиционно биещите ни Несебър! Много съм доволен, дано да продължават така и следващия мач. Аз ще съм на стадиона
Браво момчета!
- spartaka
- Обратна връзка:
Супер,браво,айде бе наще понапънете се за промоция,по-точно шефовете,дано не стане някоя трдиционна врътка в домакинствата и да се приземим както винаги напоследък.
А колегата преди мен,който каза,че Несебър ни биели традиционно последните пъти:Не е така човече,ако погледнеш статистиката в последните 3 мача Несебър нямат победа срещу нас,ние сме им черната котка,не те на нас,дано така да продължаваме и занапред,с победи,успех на гладиаторите!
А колегата преди мен,който каза,че Несебър ни биели традиционно последните пъти:Не е така човече,ако погледнеш статистиката в последните 3 мача Несебър нямат победа срещу нас,ние сме им черната котка,не те на нас,дано така да продължаваме и занапред,с победи,успех на гладиаторите!
- liverpoolfc
Абе имам някакви лоши спомени от тях, да видим:spartaka написа:А колегата преди мен,който каза,че Несебър ни биели традиционно последните пъти:Не е така човече,ако погледнеш статистиката в последните 3 мача Несебър нямат победа срещу нас,ние сме им черната котка,не те на нас,дано така да продължаваме и занапред,с победи,успех на гладиаторите!
Миналата година: Вярно победа и равенство
2008/2009: Победа 2:1, 4:0 в контрола и загуба като гост
2007/2008: 2 загуби 0:1 като домакин и 0:2 като гост
2006/2007: 2:2 като домакин и загуба 1:2 като гост
2005/2006: 1:1 като гост и победа 2:1 като домакин
-------------------------------------------------------
4 победи (едната в контрола)
4 загуби
3 равенства
Дано да продължим да подобряваме статистиката
- spartaka
- Обратна връзка:
Викам да я подобряваме като цяло,не само срещу тия морскитеliverpoolfc написа:Абе имам някакви лоши спомени от тях, да видим:spartaka написа:А колегата преди мен,който каза,че Несебър ни биели традиционно последните пъти:Не е така човече,ако погледнеш статистиката в последните 3 мача Несебър нямат победа срещу нас,ние сме им черната котка,не те на нас,дано така да продължаваме и занапред,с победи,успех на гладиаторите!
Миналата година: Вярно победа и равенство
2008/2009: Победа 2:1, 4:0 в контрола и загуба като гост
2007/2008: 2 загуби 0:1 като домакин и 0:2 като гост
2006/2007: 2:2 като домакин и загуба 1:2 като гост
2005/2006: 1:1 като гост и победа 2:1 като домакин
-------------------------------------------------------
4 победи (едната в контрола)
4 загуби
3 равенства
Дано да продължим да подобряваме статистиката