5-и кръг Брестник - Спартак
- admin
- Site Admin
- Facebook ID: 1247590643
- Обратна връзка:
5-и кръг Брестник - Спартак
Предстои 5-и кръг в първенството, а Спартак е в позиция на водач в групата.
Дали доброто представяне ще продължи или традиционно ще редуваме силна със слаба игра?
От изиграните два мача срещу Брестник, не може да се вади статистика, но все пак:
последни 10 мача срещу Брестник 1948 (Пловдив)
сезон описание кръг дата рез.
2009/2010 Източна "Б" ПФГ 20 24/03/2010 дом. 0 2
2009/2010 Източна "Б" ПФГ 5 12/09/2009 гост 1 0
Серия: П З
Общо: 1 победи, 0 равенства и 1 загуби при голова разлика 1:2
За съжаление този път няма да мога да присъствам на стадиона, но се надявам точковия ни актив да стане двуцифрен!
Дали доброто представяне ще продължи или традиционно ще редуваме силна със слаба игра?
От изиграните два мача срещу Брестник, не може да се вади статистика, но все пак:
последни 10 мача срещу Брестник 1948 (Пловдив)
сезон описание кръг дата рез.
2009/2010 Източна "Б" ПФГ 20 24/03/2010 дом. 0 2
2009/2010 Източна "Б" ПФГ 5 12/09/2009 гост 1 0
Серия: П З
Общо: 1 победи, 0 равенства и 1 загуби при голова разлика 1:2
За съжаление този път няма да мога да присъствам на стадиона, но се надявам точковия ни актив да стане двуцифрен!
-
Re: 5-и кръг Брестник - Спартак
Тюх,и аз няма да мога да съм там.Пък като знам,че в Брестник откриха и нов стадион...не ми се говори.За прогноза-не знам.Те нашите каквито са непостоянни,може и да си тръгнат с наведени глави.Но повече ме интересува 5-ия кръг,защото сме домакини.Именно тогава трябва да покажем,че Спартак има фенове.Използвам случая да отправя призив към вас-Момчета,фенове,нека ВСИЧКИ напълним стадиона и да си донесем шалчетата,и подкрепим най-сетне любимия отбор.Така ще можем и да се видим-ще ви позная по шалчетата.Хайде,гладиатори,победа.
6-и кръг може би имаш предвид. На 11/9 срещу Балчик, които май нещо се напъват за челните места. Аз с удоволствие ще отида на мача и този път ще си взема и шалчето Дано и да е на късметspartak_fan написа:Но повече ме интересува 5-ия кръг,защото сме домакини.Именно тогава трябва да покажем,че Спартак има фенове.Използвам случая да отправя призив към вас-Момчета,фенове,нека ВСИЧКИ напълним стадиона и да си донесем шалчетата,и подкрепим най-сетне любимия отбор.Така ще можем и да се видим-ще ви позная по шалчетата.Хайде,гладиатори,победа.
- spartaka
- Facebook ID: 100000461407265
- Обратна връзка:
И аз ще се постарая да отида тогава на мача, освен ако дотогава не са почнали пак с уговорките
Спартак Пловдив - великите и единствени гладиатори на България!
-
"Курбан за победа над лидера в Източната Б група Спартак(Пд) направиха в Брестник"
"Съперникът има добър стадион.Приличен тим са,но това допълнително ни мотивира за победа"
Николай Киров
Източник:в."Меридиан мач"
"Съперникът има добър стадион.Приличен тим са,но това допълнително ни мотивира за победа"
Николай Киров
Източник:в."Меридиан мач"
- spartaka
- Обратна връзка:
Браво на наще, ако продължават така не виждам кой може да ни бие, но все още ме държи гадното чувство за по-натам да няма уговорки, както нямаме много кинти дали ще искат А група,където ни е мястото!
-
И да влезем в А-то,ще ни бият като гнили круши(освен някои слабаци).Пък и стадиона няма да има лиценз.....Жалка картинка
- spartaka
- Обратна връзка:
Ами стадиона трябва отдавна да ни е приоритет, лично аз искам да видя хубав стадион пред това за А група.spartak_fan написа:И да влезем в А-то,ще ни бият като гнили круши(освен някои слабаци).Пък и стадиона няма да има лиценз.....Жалка картинка
Супер победа И то над Брестник, които изглеждат амбициозни, особено с този стадион!
Добавил съм видео от мача!
- spartaka
- Обратна връзка:
Супер,евала, че слагаш видео след всеки мач, браво, сайта се развива постоянно и само към добро,отбора засега също,ако скоро стане нещо със стадиона ще е повече от добре, но има едно голямо но......ще видим.webmaster написа:Супер победа И то над Брестник, които изглеждат амбициозни, особено с този стадион!
Мачкайте момчета! Само така може да бъдете забелязани! Победи а не уговорки носят повече пари! Някой да действа със СТАДИОНА!!!!